Home  |  Adres  |  Zoek


Ons adres
Hervormd Lyceum West
Hemsterhuisstraat 79,
1065 JX Amsterdam
Routebeschrijving / Onze persberichten

Voor ouders - Ouderraad

Naast de kundige leerkrachten spelen de ouders ook een belangrijke rol bij het goed over kunnen brengen van de Chinese taal en cultuur bij kinderen. Hiervoor is de communicatie tussen school en ouders essentieel. Om de communicatie tussen school en ouders meer structuur te geven, wordt er vanuit de ouders gewerkt aan het opzetten van een Ouderraad. 

De Ouderraad zal een verbindende schakel zijn tussen de ouders en de Chinese school.

De werkzaamheden van de Ouderraad zijn divers: zoals het betrekken van ouders bij school, feedback van ouders verzamelen, advies geven aan schoolleiding over onderwerpen die van belang zijn voor ouders. Daarbij hoort het verrichten van hand-en spandiensten voor schoolleiding en leerkrachten natuurlijk ook bij. Verder gaat de Ouderraad proberen in samenwerking met de school meer activiteiten en evenementen te organiseren die de Chinese schooltijd voor de kinderen nog leuker maken. Dit zal in de vorm van feesten, workshops en wellicht uitjes zijn. 

Huidige Status
De Ouderraad is nog in opbouw, en daarbij zijn jullie ideeën over op welke zaken binnen onze Chinese school nog meer te winnen valt, nu al van harte welkom. Heb je ideeën, opmerkingen of vragen stuur deze dan naar: ouders@fayinschool.nl

Copyright © 2024 Chinese School Fa Yin Alle rechten voorbehouden

Chinese school in Amsterdam
Inschrijven
Direct contact
Contactgegevens
chineseschoolfayin[at]gmail[dot]com
Bezoekadres Alleen zaterdag Hemsterhuisstraat 79,
1065 JX Amsterdam